Spreker – Aarti Gayadin
parallax background

SPREKER


Aarti Gayadin is een jonge vrouw die zich als spreekbuis inzet over levensvragen die doorgaans onder stoelen en banken worden geschoven.

Door haar keynote speeches, inhouse trainingen, workshops en evenementen bespreekt ze life issues en millennial onderwerpen op een positieve en taboe doorbrekende manier.

Ze inspireert en bemoedigd mensen om de filters van het leven af te zetten, online en in het echte leven. Niks mis met een leuk filtertje op een knappe foto.. Maar we leven in een generatie waarin we druk bezig zijn met perfecte plaatje van ons imago te creëren. Terwijl we maar zelden de tijd nemen om naar binnen te kijken wat ons écht gelukkig maakt. Online zijn we meer vocaal dan ooit maar, onze innerlijke stem kunnen we soms moeilijk terugvinden. Je kunt op social media iedereen een masker voorhouden, behalve jezelf. We maken burn-outs, depressie’s en quarter-life crises mee, terwijl we online het perfecte plaatje laten zien. Achter gesloten deuren, hebben we het soms heel zwaar. En het wordt tijd dat we er eerlijk over zijn. 

In haar events belicht Aarti onderwerpen als:

Het perfecte plaatje
Hoe vind ik mijn purpose?
Alles over innerlijke rust en hoe je het behoudt
Burn-out, en nu?
Hoe ga je om met sociale druk en onzekerheden?GA NAAR EVENTS CONTACT

Aarti heeft momenteel een online show op Facebook Watch en Instagram IGTV waar zij brandende levensvragen beantwoord van millennials die in het hedendaagse leven niet altijd besproken worden. De reacties op de show waren overweldigend. Millennials zelf en de oudere generatie waardeert het feit dat er eindelijk gesproken worden over onderwerpen waar velen nu last van hebben. Vele millennials zelf gaven aan dat ze herkenning, begrip en motivatie vinden in de show. Onderstaand kun je een preview van de #AskAarti Show zien!

Kopie van #Askaarti #5-4
Kopie van #Askaarti #5-5
Kopie van #Askaarti #5-6
Kopie van #Askaarti #5-7

GET TO KNOW MORE