Over mij – Aarti Gayadin
parallax background

ABOUT ME

 


Ik ben geboren en getogen in een traditioneel hindoestaans huishouden. Vanaf een jonge leeftijd werd mij verteld dat mijn diploma mijn eerste man zou worden. Zo gezegd, zo gedaan.

In 2014 studeerde ik af met een master in Marketing Management aan de Erasmus Universiteit. Jezelf en je familie trots gemaakt, check. Helaas kon mijn overvolle tas aan ambitie geen plek vinden op de arbeidsmarkt.

En dat is waar de uitdaging begon..

Ik kon op managementniveau marketing vraagstukken benaderen en oplossen. Maar voor de banenmarkt had ik gebrek aan werkervaring en voor de praktijkgerichte functies was ik overgekwalificeerd.

En nu?

Ik liet het niet bij de pakken neerzitten en koos voor de ondernemersweg. Na een aantal successen in de sales wereld heb ik mijn branding agency opgericht.

Ik leerde al gauw dat het najagen van oneindig succes, ook een keerzijde heeft. Namelijk dat het heel makkelijk was om jezelf erin te verliezen. We leven in een wereld waarin we onmiddellijke voldoening krijgen en moeten bieden.

Instant gratification.

En als je niet kunt bijbenen, doe je dan eigenlijk nog wel mee?

Deze vraag raakte mij in mijn kern.Dit is wanneer mijn missie is geboren. Met mijn kennis van branding en marketing heb ik besloten om mij in te zetten om het stigma rondom mental health aan te pakken.Ik wil de boodschap dat wij allen, echt waar, hetzelfde meemaken

Wellicht in een andere context en timing. Maar wij zijn allen mens, en het wordt tijd dat we elkaar ook zo gaan zien. In plaats van het perfecte plaatje. Ik steun onze generatie door keynotes, workshops en events. Ik geef ze de grip op realiteit terug te geven en de tools om werkelijk een gelukkig en vervuld leven te leiden op hun eigen voorwaarden.


GET TO KNOW MORE