events – Aarti Gayadin
parallax background

EVENTS

 

Laten we eens eerlijk zijn.

The good, the bad and the ugly.

De enige manier om blijvende en positieve verandering te creëren, is om eerst bewust te worden van de realiteit. Wat is er nou echt aan de hand?

Indien we dit negeren, onze happy face opzetten en blijven doorbeuken komen we terecht in een vicieuze cirkel. Motivatie, geluksgevoel, actie ondernemen, onzekerheid, angst, je klote voelen, een reis willen boeken naar Azie om te soulsearchen...and repeat. Voor de zekerheid posten we een oude foto met een mooie filter online, zodat niemand doorheeft hoe verward je je eigenlijk voelt.

Tijd om uit de vicieuze cirkel te stappen!

Door middel van mijn events neem ik je op een persoonlijke reis van zelfbewustzijn, hederheid en de betekenis van fulfillment en happiness voor jóu.

Reality checks & truthbombs erbij inbegrepen.


Ben jij nog niet waar je wilt staan?
Stop met het zoeken naar antwoorden buiten jezelf. Geef jezelf het leven dat je verdiend door naar binnen te kijken.
Iedereen kent de momenten dat je krachtig in het leven staat. Maar hoe houd je dit vast? Krijg inzicht in je eigen gedrag en gebruik deze zelfkennis om ambitieuze én realistische doelen te realiseren zonder telkens terug te vallen. Maak een onmiskenbare strategie voor je beste jaar ooit tijdens The Inner Shift 2020.

“Allign your personality with your purpose and nobody can touch you - Oprah”

In The Inner Shift 2020 zul je in een vol dagprogramma leren hoe je:

Standvastige keuzes maakt en je eraan houdt
Begrijpt WAAROM je doet wat je doet
Je beperkende overtuigingen overschrijft
Je onzekerheden omzet in je persoonlijke kracht
Je persoonlijke Game Plan voor 2020 maakt


RESERVEER JE KAART NU!

01/02

Het perfecte plaatje

Bestaat een perfect leven wel? Having it all? Als jij moeite hebt met het volhouden of creeeren van jouw ideale leven, is dit event voor jou!

02/02

Hoe vind ik mijn purpose?

De beste carrieremove? Impact maken? Doing what you love and loving what you do. Makkelijker gezegd dan gedaan. Begin je reis naar je purpose tijdens dit event!

15/02

Alles over innerlijke rust en hoe je het behoudt

Die heerlijke momenten van rust die veel te weinig voorkomen. Stress, moeite met slapen en het gevoel dat je geleefd wordt neemt over. Tijdens dit event leer je om in verbinding met jezelf te blijven staan en je rust kan behouden door de dag heen.

16/02

Burn-out, en nu?

ZIt je tegen een burn-out aan of maak je het momenteel mee? Oei, je bent ver over je eigen grens gegaan. Maar hopeloos ben je niet! In deze training leer je hoe je deze fase van je leven omzet naar de springplank van je beste leven ooit!

29/02

Hoe ga je om met sociale druk en onzekerheden?

“Ik moet sporten, ik moet het beste uit mezelf halen, ik moet op reis, ik moet shinen, ik moet mooie billen hebben, ik moet soja melk drinken, ik moet studeren, ik moet carrière maken, ik moet oma bellen….” In dit event leer je om te gaan met sociale druk en onzekerheden en alle moetjes.

15/03

Event

GET TO KNOW MORE